Telefon: +36-30-131-3091
Image

Diagnosztikai szolgáltatásaink

Napjaink járműveit nagyon korszerű és összetett elektronikus rendszerekkel, hálózatba kötött elektronikus egységekkel szerelik, melyek a műhelyek részére egyre növekvő kihívást jelentenek. A járműdiagnosztikai eszközök alapvetően szükségesek még a legegyszerűbb karbantartási és javítási munkák elvégzéséhez is.
A járműgyártókhoz kapcsolódó szervízhálózatok tagjai gyári diagnosztikai műszereket használnak, de a független műhelyeknek olyan univerzális diagnosztikai műszerekre van szükségük, melyek képesek gyártótól és típustól függetlenül kommunikálni a járművekkel.
Figyelembe véve az évente megjelenő hatalmas mennyiségű új haszongépjárművet, személygépkocsit és motorkerékpárt ez hatalmas kihívást jelent az univerzális diagnosztikai műszerek gyártói számára.

A TEXA diagnosztikai műszerei megfelelnek ennek a kihívásnak, köszönhetően a hatalmas szellemi és anyagi háttérnek, mely a TEXA gyártmányfejlesztése mögött áll, valamint a rendkívül hatékony szoftver frissítési megoldásoknak.

Különösen kiemelkedő a TEXA müszerek tudása a haszongépjárművek tekintetében, ahol messze jobban teljesít, mint a konkurens termékek.

A TEXA óriási energiákat fektet abba is, hogy a műszereken kívül a javítási munkához szükséges teljes körű információval is ellássa a szervíz szakembereket.

A legjobb diagnosztikai műszer is csak segít a hibafeltárásban, de utána a szerelőknek maguknak kell a problémára a megoldást megtalálni.

Ha a műszerfalon megjelenik a hibás működést jelző kontroll lámpa, minél hamarabb érdemes felkeresni a tapasztalt szakemberrel és modern, folyamatosan frissített szoftverrel rendelkező szervizt.

A hibajelzés figyelmen kívül hagyásának eredményeként a motor gazdaságtalanul és instabilan működhet, teljesítmény veszteséghez, tiltáshoz, és végső esetben működésképtelenséghez vezethet.

A TEXA diagnosztika használata során a hibakód tároló kiolvasásával, valós idejű adatelemzéssel határolja be, hogy melyik területet,  összefüggő rendszereket kell vizsgálni, javítani. 

 

Bízza az egyik legjobb független és megfelelő háttértámogatással rendelkező szoftverre munkagépének diagnosztikáját!

Kérdése van, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon +36-30-1313-099 vagy a mellékelt űrlapon.