Telefon: +36-30-131-3091
Image

Gazpromneft termékeinek forgalmazása

A Baltringer Kft. a méltán világhírű Gazpromneft motorolajait, hidraulika olajait, kenő és egyéb segédanyagait forgalmazza. Az alapvető olajokból saját raktárkészletünkről azonnal, de minden egyéb termék esetén 1-2 napos szállítási határidővel tudjuk biztosítani vevőink igényeit!
Aktuális akcióinkról folyamatosan tájékoztatást nyújtunk, de keressen bennünket elérhetőségeinken, mennyiségi, szállítási kedvezmények terén is forduljon bizalommal hozzánk!

Adatbázisunkban több mint 20 000 különböző márkájú és géptípusú olaj található.

A Gazpromneft termékválasztási szolgáltatásával járműveihez valóban egyszerűen és gyorsan találja meg a szükséges olajakat, próbálja ki!

-kattintson a linkre: https://gazpromneft-oil.ru/en#/oil/category/10

-válassza ki, hogy milyen fajta járműhöz keres olajat: személyautó, 7,5T alatti, motorkerékpár, teherautó vagy busz, mezőgaudasági gép, építőipari gép

-ezután válassza ki a gyártót, majd a típust, és azonbelül szériát

-kattintson a „Choose the right oil” gombra

-ezután már az Ön konkrét gépéhez javasolt olajakat látja! A bal oldalon a különböző egységek szerint (rá kell kattintani) a rendszer megmutatja, hogy pontosan melyik fajta motorolaj, hajtóműolaj, hidraulika olaj, vagy akár hűtőfolyadék javasolt gépéhez!

Ezután már csak a rendelését kell leadni felénk!

Természetesen minden esetben közvetlenül is tudunk tanácsot adni, akár a gyári képviselet bevonásával is a javasolt alapanyagok kiválasztásával kapcsolatban!

Ne feledje! Lehet, hogy csak egy olaj kiválasztása és alkalmazása is megszüntetheti a  problémát (akár olajfogyasztást, akár hidraulika teljesítmény csökkenést) az Ön gépén, mielőtt javítást kezdene, keressen bennünket bizalommal!