Telefon: +36-30-131-3091
Image

A Baltringer Kft. márkafüggetlen gépértékesítő, forgalmazó

"Nem csak gépeket, hanem a hozzájuk alkalmazható adapterek forgalmazásában is teljes körű segítséget tudunk nyújtani, kifejezetten az ügyfél érdekeinek megfelelően."

Célkitűzésünk, hogy mindig azt a terméket találjuk meg a vevőinknek, amely személyre szabottan az ő igényeinek megfelelő, és mind minőségben, mind árban a lehető legjobb legyen!

Image

Az alábbi típusú munkagépeket és adaptereket értékesítjük

A Baltringer Kft. mint márkafüggetlen gépértékesítő, forgalmazó cégként szerepel a hazai munkagép piacon. De ettől függetlenül nagy tapasztalatokkal rendelkezik Bobcat, Sunward, MST, JCB, Caterpillar, Case, és még sorolhatnánk, gyártók gépeinek értékesítésében!
Nem csak a nagy márkák, hanem távol keleti gyártókkal is folyamatosan kapcsolatban vagyunk, így kisebb ismertséggel rendelkező, de megbízható és rendkívül kedvező árkategóriájú gépeket is be tudunk szerezni és a garanciális feltételeket is biztosítani tudjuk!
Gépeinkhez, és szinte bármelyik géptípushoz minőségi adaptereket biztosítunk, legyen az bontókalapács, talajfúró, kanalak, pajzsok, ezenkívül a mezőgazdasági adapterekben is otthonosan mozgunk!
A teljesség igénye nélkül az alábbi gyártókkal állunk kapcsolatban: Uemme, Kovaco, MSB, Boxer Agri…stb.
Gépeink akár finanszírozással, pályázati lehetőséggel is megvásárolhatóak, keressen bennünket bizalommal, mi az Ön igényei szerint keressük meg a legalkalmasabb eszközt!

Munkagép és adapter értékesítés:
Klung Zoltán
Telefon: 06-30-1313-091
E-mail: klung.zoltan@baltringer.hu

Image
Image
Image
Image
Image
Image